ΡΑΚΑΔΙΚΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΟΥΒ...ΛΑΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΉ

Τα τραπέζια έξω στη πλατεία Επισκοπής.Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, θα βρείτε το καφε Μπαρ - Ψησταριά Σουβ…λάκη , που υπόσχεται να σας προσφέρει λαχταριστά ψητά της ώρας, μεζέδες και ποικιλία απο ορεκτικά και σαλάτες.




Εφαρμόζουμε όλους τους κανόνες πρακτικής υγιεινής σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις για την άριστη και ασφαλή εξυπηρέτησής σας.


ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΣΟΥΒ...ΛΑΚΗ 

ΕΠΙΣΚΟΠΉ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


Τηλ. Delivery 6985864001

Γία ότι θέλεις να παραγγείλεις;


Παράγγειλε εύκολα και Γρήγορα 

τώρα  και τον Αγαπημένο σου Καφέ!. 

Τέλεια Εξυπηρέτηση. Delivery


Στο Σουβ..λάκη  απολαμβάνεις καθημερινά επίσης καφέ πρωινά τυρόπιτες και μεγάλη ποικιλία από πίτες, σάντουιτς, φυσικούς χυμούς, σαλάτες .
 Κάνε την παραγγελία σου

Μια οικογενειακή επιχείρηση, που χρησιμοποιεί αγνά υλικά, και επικεντρώνεται στο καλό και ποιοτικό φαγητό.

Νοστιμότατο, τεράστιο μπιφτέκι , Τρυφερά αρνίσια παϊδάκια , καλοφτιαγμένα μαγειρευτά, όπως και τη σχάρα που βγάζει παϊδάκια με μια χορταστική μπουκιά κρέατος και τραγανό λιπάκι, μπριζόλες χοιρινές και μοσχαρίσιες σωστά ψημένες   εξαιρετικές τηγανητές πατάτες και άψογα τηγανητά κολοκυθάκια. 


Σερβίρουμε καθημερινά πρωινό, παραδοσιακά ψητά σούβλας.
Στην ταβέρνα μας , δεχόμαστε γκρούπ οργανωμένα και μη, κατόπιν τηλεφώνου
 Επιλέξαμε και σας προτείνουμε ένα ποιοτικό μενού, με γευστικές δημιουργίες που διεγείρουν τις αισθήσεις σας με την πρώτη μπουκιά!
Για να δημιουργήσουμε το γεύμα της επιλογής σας ακολουθούμε πάντα την διαδικασία που υπαγορεύει η φιλοσοφία μας. Έτσι επιλέγουμε πάντα ποιοτικά φρέσκα  υλικά που θα βάζαμε μόνο στο σπιτικό μας τραπέζι. Τα κρεατικά και τα λαχανικά όπως και όλα δικά μας.
Η προετοιμασία των κρεατικών όπως τα καλαμάκια κοτόπουλου και χοιρινού,ο γύρος όπως και όλα μας τα πιάτα, γίνετε από εμάς, με σκοπό πέρα την εγγυημένη γεύση, να σας παρουσιάσουμε και την σωστή εικόνα των επιλογών σας, έχοντας την πλήρη επιμέλεια της ποιότητας κάθε μπουκιάς!
Χρησιμοποιώντας όλες τις σωστές υγειονομικές προδιαγραφές θα προετοιμαστούν για να είναι φρέσκα & γευστικά, την στιγμή που θα τα παραγγείλετε.
ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΣΟΥΒ...ΛΑΚΗ  ΕΠΙΣΚΟΠΉ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


Τηλ. Delivery 6985864001

Γία ότι θέλεις να παραγγείλεις;

Παράγγειλε εύκολα και Γρήγορα 


Halkida Mini Bus Service